Det växer mossa i sovrummet

    



"O" var slut på Panduro, men ni förstår nog ändå.

Plantagen och Bergianska

Idag har vi besökt Bergianska trädgården där vi tog en härlig fika samt Plantagen där vi införskaffade fröer inför våren samt ersatte krukan som kattskrället hade sönder för några veckor sedan. Jag har redan sått basilikan, hoppas att det blir något av den trots tidig sådd. Kunde inte låta bli. Övriga växter är ordentligt uppskrivna i kalendern så jag vet när det är dags att så dem. Förutom basilika blir det även timjan, lavendel, persilja, luktärtor och gräslök.


Snygg lampskärm från Blocket

Har köpt en supersnygg lampskärm från Blocket. Nu ska jag bara komma på ett sätt att hänga upp den på också. Den var egentligen tänkt till Ellies rum men det kan hända att den hamnar i vardagsrummet. Är lite trötta på att höra snäckskalslampans ständiga rasslande när grannarnas barn springer omkring. Visst är den söt?


Snart skriker jag!

Om jag får höra en gång till att "Är det inte skönt att bara jobba halvtid ändå" så skriker jag! Nej det är det inte. Det är inte självvalt och det är inte som att jag är "ledig" halva dagen eftersom jag måste söka jobb 4 h per dag vilket innebär ständig ångest. Antingen får man ha dåligt samvete för att man söker jobb och försummar sitt barn eller så får man ha dåligt samvete för att man är med sitt barn och inte söker jobb.

Om du nu tycker att det verkar så himla skönt att bara jobba halvtid så varsågod och gör det då. Få se hur kul du tycker att det är när lönen kommer och du bara får en halv lön också. Inte lika roligt längre kanske?

Babypyssel

Presenter till lille Max


Mitt första scrapping försök


Mobil


Ask att förvara nappar i.


Var tvungen att prova min nya wellpappräfflare.

Bilder från ett vintrigt Norr Mälarstrand








Usch vad jag är dålig

på att blogga nuförtiden. Men så är det när man måste jobba, ta hand om barn och söka jobb. Blir inte mycket tid över till annat. Istället för text får de senaste veckorna bli en illustration i bilder. (Sjukdomsperioden hoppade vi över, vi har tillräckligt många sådana bilder så den här gången fick det vara.)













RSS 2.0