I mitt skafferi

Tänkte städa i skafferiet medans E nattade Ellie men jag fick inte slutföra jobbet eftersom jag tydligen väsnades för mycket. Så nu sitter jag här i soffan och väntar på att få återgå till arbetet. Det kommer att bli så bra när det är klart. Har köpt små kryddhyllor från Ikea och satt på insidan av skafferidörren.
Kryddhylla från Ikea
Källa: www.ikea.com

Där får det plats en hel del smått och gott förrutom kryddorna. Vi har också köpt snygga (nåja) burkar i plast och några i glas från Ikea att förvara mjöl, socker, pasta m.m. i.

Källa: www.ikea.com

Målet är att det mesta ska förvaras i en burk istället för i orginalförpackningen. Det blir så mycket överskådligare då.

Ni firar väl nationaldagen idag?

Den svenska flaggan vajar för vinden med en klarblå himmel i bakgrunden.


Vi hade först tänkt gå Prematurföreningens årliga picknick i Hagaparken men så struntade vi i det. Ska åka till våra trevliga före detta grannar istället som nyligen flyttat till hus. Man blir bra sugen själv men det passar inte så bra just nu med tanke på att Ellies dagis ligger inne i stan och E och jag jobbar på helt olika platser (ja hade man haft x antal millioner över så hade vi förstås kunnat köpa ett hus på Stora Essingen men det har vi ju tyvärr inte:-)) Ska i alla fall bli kul att kunna släppa Ellie lös i en trädgård så att hon får leka av sig lite. Hon har knappt varit ute på över en vecka eftersom hon först var magsjuk och sedan blev förkyld. Hoppas dock på att hon ska kunna gå till dagis redan imorgon eller åtminstonne på tisdag. Har varit lindrigt den här gången. Hoppas att det är för att hon blivit större.

Har jag skrivit att hon petade upp en massa frigolit i näsan för drygt en vecka sedan? Proppade ena näsborren full med små frigolitkulor. Vi fick ut de flesta men det var några som vi inte kom åt så vi åkte in till akuten  eftersom vi var rädda att hon skulle skulle få ner dem i luftvägarna men de fick inte heller ut dem. Dagen efter fick vi remiss till öron, näsa, halsaktuen istället och de plockade ut 3 frigolitkulor med hjälp av en sug. Ja, det är i alla fall händelserikt att vara småbarnsförälder om inte annat.

Tjingeling!

RSS 2.0