Årets första grillning

ägde rum igår (ja vi tjuvstartade visserligen med grannarna för någon vecka sedan men då vart det bara grillkorv). Solen hade äntligen letat sig in på innergården så det var helt ljuvligt att sitta där medan köttet grillades. I lördags hade vi några vänner över på middag. Det vankades gratinerad hummer till förrätt, ugnsbakade rotsaker och lax till huvudrätt samt glass med varm hjortronsylt till efterrätt. Mums!


Källa: arla.se



Källa: arla.se

Vet inte vad den som skrev det sista receptet tänkte med för det är alldeles för kort tid för rotsakerna i ugnen. Min rekommendation är att man gör ganska smala bitar samt börjar med att köra rödbetorna en stund för att sedan lägga till resten av rotsakerna och till sist laxen. Jag la även på citronskivor på laxen och pressade några vitlöksklyftor över potatisen.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0