Låååång paus

Det blev en väldans lång bloggpaus det här av olika anledningar men nu hoppas jag komma igång igen. Varför? Jo, vi ska nämligen flytta. Vi har har fått nytillskott i familjen i form av en till liten prinsessa och har därmed växt ur lägenheten och ska flytta till hus istället. Vi längtar något helt absurt efter att få flytta i in i huset men det blir inte förrän i slutet av juli tyvärr.

Jag har väldigt svårt att bestämma exakt vilken stil vi ska ha i huset. Inredningen kommer att vara lantlig men det finns ju så många fina lantliga stilar - den skirt romatiska, den kulörta, den pastelliga osv. Har hittat jättefina tapeter till barnens rum från Pip studio, men jag tror inte att jag vill att resten av huset ska gå i samma stil. Kanske faller bitarna på plats när vi väl installerat oss i huset.

Tapet från Pip studio - Chinese rose 02
Chinese rose 02 från Pip studio
(Bild: Tapetorama)

Tapet från Pip studio - Early bird 01
Early bird 01 från Pip studio
(Bild: Tapetorama)

Den blommiga har stora tjejen valt till sitt rum så fågeltapeten kommer att sitta i lilltjejens. Deras rum ser i princip likadana ut fast spegelvända, med snedtak längs ena långsidan. Tapeten kommer att sitta på väggen mittemot snedtaket fast enbart på den övre halvan. Nedtill kommer vi att sätta bröstpanel av pärlspont. Fast vi kommer inte att sätta riktig pärlspont utan fuskvarianten panelskivan. Den finns som färdigmålad vit vilket känns väldigt smidigt eftersom det inte är superkul att hålla på och kladda med snickerifärg. Övriga väggar kommer vi att måla vita i samma nyans som panelskivan dvs. S0502-Y aka Stockholmsvit.

Samma vita kommer att vara basen i hela huset så det kommer vi att börja med så fort vi får nycklarna. Sedan får vi som sagt se hur det hela utvecklar sig.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0